BUFFETTEN

Cateringlijst 2023

Pieter Poot Buffet €29,50 p.p.( vanaf 15 personen)

Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.

Voorgerechten

  • Tomatensoep met groente en kip
  • Huisgemaakte Waldorfsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Italiaanse ham en meloensalade
  • Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, Balsamico, rucola en ingelegde tomaat

Hoofdgerechten

  • Gehaktballetjes in Oosterse saus
  • Varkensprocureur in zoetzure saus met taugé, krokante uitjes en roergebakken groente
  • Saté van malse kippendijen
  • Kibbeling met remoulade saus
  • Friet
  • Aardappel garnituur
  • Warme groenten
  • Rauwkostsalade en appelcompote
  • Remouladesaus en mayonaise

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

…………………………………………………………………………………………………..

Gouden Eeuw buffet €37,50 (vanaf 20 personen)

Voorgerechten

  • Tomatensoep met kip en groente
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Salade van rijpe trostomaten
  • Huisgemaakte Waldorfsalade
  • Gerookte forel
  • Gerookte zalm
  • Gerookte makreel
  • Haring met uitjes
  • Malse rundercarpaccio; Pieter Poot style.
  • Zacht gegaarde varkensprocureur met zon-tomaat, truffel,balsamico
  • Italiaanse ham met meloen

Hoofdgerechten

  • Zacht gestoofde kippendijenfilet in een saus van gele curry en kokos
  • Pepersteak met volle jus
  • Spareribs
  • Rundergehakballetjes met Oosterse saus
  • Snoekbaars met Hollandaise saus
  • Varkensprocureur in zoetzure saus met taugé, krokante uitjes en roergebakken groente
  • Kruidige rijst met seizoensgroente
  • Warme groente
  • Aardappel garnituur
  • Rauwkostsalade en appelcompote
  • Remouladesaus en mayonaise

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Silverleg buffet €42,50 ( vanaf 20 personen)

Voorgerechten

  • Tom kha khai soep
  • Dungesneden gerookte ribeye met kruidendressing
  • Rosé gebraden kalfsentrecote met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
  • Frisse salade van parelcouscous
  • Salade van Roseval aardappeltjes met gerookte zalmsnippers
  • Hollandse garnalen cocktail
  • Haring met uitjes
  • Frisse salade met rode biet en geitenkaas

Warme gerechten

  • Verse kabeljauw met gebakken mosselen in Hollandaisesaus
  • Roergebakken garnalen met verse groente op Oosterse wijze bereid
  • Gestoofde varkenskoontjes in eigen jus met gerookte olie
  • Bavette steak met pepersaus
  • Hollandse seizoensgroente
  • Garnituur van gegrilde aardappel met knolselderij, rozemarijn en zeezout.

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Hollands Stamppotbuffet €24,50 ( vanaf 15 personen)

  • Stamppot rauwe andijvie met spekkies
  • Stamppot rode biet
  • Stamppot van zoete aardappel, gele wortel met rucola en feta
  • Stamppot snijbonen
  • Verse saucijsjes
  • Gebakken spekjes
  • Speklapjes
  • Gehaktballetjes in jus
  • Atjar van rode kool en ingelegde uien

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Italiaans buffet €27,50 ( vanaf 15 personen)

Het diner wordt gestart met heerlijk luxe antipasti planken op tafel, met o.a:
een selectie van Italiaanse hamssoorten, ingelegde olijven en diverse broodsoorten met bruschetta.

  • Salade Caprese
  • Carpaccio
  • Italiaanse meloensalade

Warme Italiaanse buffet:

  • Pasta Frutti di mare (diverse vissoorten van het seizoen)
  • Pasta met zachte kalfsoester, spinazie en zongedroogde tomaat
  • Pasta Funghi (vegetarisch)

U kunt het buffet feestelijk afsluiten met een heerlijk Italiaans dessertbuffet:
€8,50 per persoon

  • Panna cotta
  • Tiramisu
  • Stracciatella ijs

Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!

Dessert €8,,50 

  • Selectie van ijstaarten
  • Bavarois taarten
  • Mousse
  • Vers fruit
  • Slagroom

Inhuur borden en bestek €1,50 p.p. extra

    Naam

    Uw email

    Telefoon

    Opmerking



    < Ga terug