BUFFETTEN
Cateringlijst 2023
Pieter Poot Buffet €29,50 p.p.( vanaf 15 personen)
Koud en warm gaat tegelijk op het buffet.
Voorgerechten
- Tomatensoep met groente en kip
- Huisgemaakte Waldorfsalade
- Stokbrood met kruidenboter
- Italiaanse ham en meloensalade
- Zachte varkensrollade met truffelmayonaise, Balsamico, rucola en ingelegde tomaat
Hoofdgerechten
- Gehaktballetjes in Oosterse saus
- Varkensprocureur in zoetzure saus met taugé, krokante uitjes en roergebakken groente
- Saté van malse kippendijen
- Kibbeling met remoulade saus
- Friet
- Aardappel garnituur
- Warme groenten
- Rauwkostsalade en appelcompote
- Remouladesaus en mayonaise
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
…………………………………………………………………………………………………..
Gouden Eeuw buffet €37,50 (vanaf 20 personen)
Voorgerechten
- Tomatensoep met kip en groente
- Stokbrood met kruidenboter
- Salade van rijpe trostomaten
- Huisgemaakte Waldorfsalade
- Gerookte forel
- Gerookte zalm
- Gerookte makreel
- Haring met uitjes
- Malse rundercarpaccio; Pieter Poot style.
- Zacht gegaarde varkensprocureur met zon-tomaat, truffel,balsamico
- Italiaanse ham met meloen
Hoofdgerechten
- Zacht gestoofde kippendijenfilet in een saus van gele curry en kokos
- Pepersteak met volle jus
- Spareribs
- Rundergehakballetjes met Oosterse saus
- Snoekbaars met Hollandaise saus
- Varkensprocureur in zoetzure saus met taugé, krokante uitjes en roergebakken groente
- Kruidige rijst met seizoensgroente
- Warme groente
- Aardappel garnituur
- Rauwkostsalade en appelcompote
- Remouladesaus en mayonaise
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Silverleg buffet €42,50 ( vanaf 20 personen)
Voorgerechten
- Tom kha khai soep
- Dungesneden gerookte ribeye met kruidendressing
- Rosé gebraden kalfsentrecote met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes
- Frisse salade van parelcouscous
- Salade van Roseval aardappeltjes met gerookte zalmsnippers
- Hollandse garnalen cocktail
- Haring met uitjes
- Frisse salade met rode biet en geitenkaas
Warme gerechten
- Verse kabeljauw met gebakken mosselen in Hollandaisesaus
- Roergebakken garnalen met verse groente op Oosterse wijze bereid
- Gestoofde varkenskoontjes in eigen jus met gerookte olie
- Bavette steak met pepersaus
- Hollandse seizoensgroente
- Garnituur van gegrilde aardappel met knolselderij, rozemarijn en zeezout.
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Hollands Stamppotbuffet €24,50 ( vanaf 15 personen)
- Stamppot rauwe andijvie met spekkies
- Stamppot rode biet
- Stamppot van zoete aardappel, gele wortel met rucola en feta
- Stamppot snijbonen
- Verse saucijsjes
- Gebakken spekjes
- Speklapjes
- Gehaktballetjes in jus
- Atjar van rode kool en ingelegde uien
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Italiaans buffet €27,50 ( vanaf 15 personen)
Het diner wordt gestart met heerlijk luxe antipasti planken op tafel, met o.a:
een selectie van Italiaanse hamssoorten, ingelegde olijven en diverse broodsoorten met bruschetta.
- Salade Caprese
- Carpaccio
- Italiaanse meloensalade
Warme Italiaanse buffet:
- Pasta Frutti di mare (diverse vissoorten van het seizoen)
- Pasta met zachte kalfsoester, spinazie en zongedroogde tomaat
- Pasta Funghi (vegetarisch)
U kunt het buffet feestelijk afsluiten met een heerlijk Italiaans dessertbuffet:
€8,50 per persoon
- Panna cotta
- Tiramisu
- Stracciatella ijs
Heeft u speciale (dieet)wensen, eet u vegetarisch of veganistisch, wij serveren graag een persoonlijk menu voor u!
Dessert €8,,50
- Selectie van ijstaarten
- Bavarois taarten
- Mousse
- Vers fruit
- Slagroom
Inhuur borden en bestek €1,50 p.p. extra